Algemene voorwaarden

1. BoHo Atelier is gevestigd te Sassevaartstraat 46/205, 9000 Gent, tel 0486 964 997
Boho Atelier is een organisatie van vzw Draaischijf, met administratieve zetel Sassevaartstraat 46/205, 9000 Gent,
ondernemingsnummer/ BTW BE 0478 262 161       
Katrien Klausing is verantwoordelijk bij BoHo Atelier, te bereiken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2. Door in te schrijven voor een workshop verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.
3. In de  inschrijvingsprijs zit begrepen: deelname workshop of atelier, 21% BTW,  administratiekosten, verzekering,
gebruik van alle materiaal in BoHo Atelier aanwezig :
- Naaimachines, overlockmachines,
- Materiaal als stikzijde, oefenwol, naai-, brei- en haakpatronen,  naaigerief, patroonpapier, - tekenmateriaal,  patroonboeken, patronen.
- Extra fournituren en materiaal als knopen, elastieken, ritsen, vlieseline zijn tegen betaling ter beschikking. 
- Stoffen, brei en of haakwol zijn niet inbegrepen in de prijs en breng je zelf mee.  

4. Aansprakelijkheid
Het Atelier is niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan het materiaal van de klanten en cursisten.  Indien schade aan materiaal of machines van Boho Atelier bij gebruik door de cursisten of klanten, wordt een borgsom van 100,- euro voorschot gevraagd voor de herstellingen. Deze som wordt in mindering gebracht van het uiteindelijke totale bedrag van de factuur, het saldo wordt aangerekend aan de betrokken klant.
Alle materiaal in het atelier is eigendom van Boho Atelier en wordt enkel in BoHo Atelier tijdens de workshops gebruikt. Er wordt niets uitgeleend of meegenomen dat eigendom is van BoHo atelier.


5. Annulatie of/en afwezigheid door deelnemer
- Het Herroepingsrecht is van toepassing tot 14 dagen na de datum van inschrijving en geldt niet indien de workshop binnen de 14 dagen na inschrijving start.  De ingeschrevene moet de mededeling om te annuleren via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen, zonder hiervoor een reden op te geven en zonder extra kosten dan die voorzien in het wetboek. Het inschrijvingsgeld - 10% administratiekosten wordt dan teruggestort.
- Opgelet! Het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons per mail, we zullen proberen iemand anders te vinden, als dit lukt dan wordt je inschrijvingsgeld - 10% administratiekosten teruggestort. U mag ook zelf voor vervanging zorgen, gelieve ons tijdig en voor aanvang van de workshop alle info van de deelnemer te bezorgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
- Bij afmelding door ziekte of quarantaine kan je je workshop later inhalen mits het voorleggen van een medisch attest via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De vervangles kan enkel en alleen plaatsnemen binnen dezelfde trimester.
- Een workshop verplaatsen op een andere datum inhalen is enkel mogelijk voor de workshops Starters Naaien en Open Atelier Naaien, mits 14 dagen op voorhand via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te communiceren en is afhankelijk vd beschikbare plaatsen binnen dezelfde trimester.  Deze regeling is niet van toepassing op alle andere workshops op activiteiten van Boho Atelier.

7. Annulatie/verplaatsing door BoHo Atelier
- BoHo Atelier is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Mocht een workshop of cursus niet doorgaan of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht via email en ontvang je het volledig bedrag terug of verplaatsbaar naar latere tijdstippen.
- BoHo Atelier is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop of cursus de datum van een workshop of cursus te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren.
- BoHo Atelier is gerechtigd bij ziekte van de docent deze te vervangen door een andere docent of de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden terugbetaald.

8.
 De minimum leeftijd voor tienerworkshops is 10 jaarmaximum is 17jr, wie z'n kind dat onder de 10 jaar inschrijft voor een tienerworkshop riskeert z'n plaats en 20% administratiekosten te verliezen,
Vanaf 18jr ben je welkom bij de volwassenen. 

Pin It