CORONA - VEEL GESTELDE VRAGEN

6731A795-108D-48EC-B80A-F442282B1D7D

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden:

  • CORONA- PROOF:  We zijn voorbereid op nieuwe mogelijke periodes van corona-maatregelen volgend schooljaar.

- Alle Naaiworkshops gaan door met een max. van 7 personen zodat we steeds op veilige 1,5 m afstand van elkaar kunnen werken en er ruimte en frisse lucht genoeg is voor iedereen! 
- Voor workshops  Breien, Haken, Patroonaanpassingen en Macramé is het maximum 6 personen.  
- Er is steeds ontsmettingsmateriaal voorhanden, alle materiaal wordt na elke workshop volledig ontsmet en het atelier verlucht.
- Je draagt een mondmasker als je je verplaatst.

  • WAT als er een 2e lockdown komt? In dit geval zal iedereen de workshops kunnen inhalen op een latere datum en kan je ondertussen (voor de naai- , brei- en haak workshops) online persoonlijke hulp op maat begeleiding krijgen via de besloten Facebookgroep BoHo Atelier Sewingonline.

  • WAT GEBEURT ER MET DE GEMISTE WORKSHOPS TUSSEN 14 MAART EN 12 JUNI 2020:
A. Workshops die gestopt zijn  januari-juni 2020:
Ben je gestart met een workshop die niet verdergezet werd :  dan heb je een mail ontvangen. 
Heb je de mail niet ontvangen? Doorzoek eerst je Spam of Junk mail. Of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
1/​ Je ontvangt 20% korting voor een toekomstige workshop naar keuze. Deze bon is geldig tot 01/07/2021.  Keuze gevonden? Schrijf je dan zo spoedig mogelijk in, want vol= vol!
2/ ONLINE hulp zodat je thuis verder aan je project kan werken : zie mail van 16 mei 2020.
B. NIEUWE geannuleerde workshops tussen April-Juni 2020:
Was je ingeschreven voor een workshop STARTERS NAAIEN OF OPEN ATELIER NAAIEN die niet gestart is, dan heb je een mail ontvangen met een tegoedbon en nieuwe keuzemogelijkheden Workshops in de toekomst.
We vernemen van jou graag zo snel mogelijk je keuze : first come, first served want vol=vol.
Heb je de mail niet ontvangen? Doorzoek eerst je Spam of Junk mail. Of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.